
4,5 dl mjöl
2 dl råsocker
2-3 msk sirap
1,5 dl kakao
1 tsk bakpulver
2 dl chokladsojamjölk
1 dl olja
1 tsk vaniljsocker
olja/marganin+lite mannagryn till smörjning av bakform
Ställ in ugnen på 175 grader. Blanda samman mjöl, socker, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Häll på sojamjölken, sirapen och oljan och rör samman till en konsistens liknande den som när man gör kakglasyr. Smörj och ströa (med mannagrynen) en 20*30 cm form. In i ugnen och baka 25-30 minuter. Låt svalna en stund innan du skär dem i browniebitar.
Tips/Kommentar: Jag delade mina brownies i alldeles för små bitar. Det går ju bra det med, men det känns som att det smular mycket mer på det sättet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar